Blandade Känslor

 

I onsdags var klassen på Kolmården och mådde gott. Strosade runt bland djuren, till och med innanför hägnet där endast bilar får köra. Fast bara där det fanns tama älgar dock, tur det. Åt god mat med fin utsikt, lärde oss massa matnyttigt om utfodring och tittade på delfinshowen. Det var en mycket lyckad dag helt enkelt! På kvällen åkte jag hem till Sundsvall. Nattbuss fick det bli denna gång, det var billigast. Gick bra, även om jag som en viss person lovat inte fick något sällskap mitt i natten. Hehe.

 På torsdagen tog jag och Johan sovmorgon och sedan bar det av ut till Birsta. Där shoppades det bland annat en bikini och parfymer. Hälsade på några av mina arbetskamrater på IKEA också, ska bli kul att få jobba med er i sommar igen! På eftermiddagen fick jag prova på zonterapi mot min magkatarr. Jag ska gå fler gånger för att se om det ger någon effekt, vilket jag tror det kommer att göra. På kvällen köpte Johan och jag pizza och såg på film. Det blev en alldeles lagom slappdag.

 

Fredagen blev inte särskilt lyckad. Jag skulle egentligen träffa mamma, Lina och Enzo och vi skulle hälsa på mormor och morfar, men istället blev jag sängliggande. Fick världens magkatarranfall! Hade frossa, ont i kroppen, magsmärtor och mådde illa. Delvis berodde det nog på zonterapin, vilket kan ge lite biverkningar i början, men resten vet jag inte. Hua. Var länge sedan jag mådde så dåligt! Hade tur och blev uppassad hela dagen. Först av mamma och sis. Senare av Johan. Puss på er!


 

När jag vaknade på lördagen mådde jag mycket bättre, men inte bra. Johan skulle fixa med båten, så jag stannade hemma och försökte plugga lite. Gick en sväng på stan också, det var ju "ryssvärme" ute så jag var bara tvungen. Haha. På kvällen vankades det grillning ute hos Klimpen och hans Lisa tillsammans med Johan och Oskar. Solen stekte och vi njöt. Kändes som en äkta sommarkväll! Vi fick uppleva lite djurliv också då en liten igelkott tittade förbi. Senare på kvällen blev det film på tu man hand.

 

 

På söndagen tog vi sovmorgon. Igen. Sen träffade vi släkten för att fira min moster som fyller 40 år i veckan. Jag passade på att gratulera min morfar som fyller 80 år idag också, hurra hurra hurra hurra! Vi ska ha ett riktigt kalajs för honom i sommar. Alltid lika trevligt att umgås med nära och kära. Vi bjöds på god mat och fika samt fick en visning av stugan. Taket är bytt, nu är det bara resten kvar. Jisses vilket jobb min mosters man har lagt ner! Imponerad. Det kommer att bli kanon när det är klart.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0