Helgen Och Hemresa

Så har det blivit söndag och jag sitter på tåget påväg ner till Uppsala igen. Känns riktigt trist, har en klump i halsen som inte vill försvinna. Hua! Det värsta är nog att jag vet att jag troligtvis inte kommer att träffa Johan förrän om en månad igen. Det gör ont! Lovet har iallafall varit lyckat även om jag trots fullbokade dagar inte riktigt lyckats hinna med allt som jag velat göra. Skolan har dock tagit stryk, så nu blir det några veckor av hårdplugg som gäller. Känns inte speciellt lockande, så det är ju tur det är en rolig kurs vi läser nu.

I fredags blev det middag ute på Jop´s med min älskling och filmmys. Mycket bra val! På lördagen hade Johan skoterutbildnig hela dagen så jag var hemma och pluggade, tog en löprunda och träffade pappa, Monica och Therese för en sen lunch på stan. På kvällen gjorde jag och J mat hemma hos honom, drack ett glas rött och såg ännu en film. Kvalitetstid på hög nivå! Idag har jag inte hunnit med nåt alls känns det som. Sa hej då till mamma och Enzo imorse och blev eskorterad till tågstationen av J. Mycket välbehövd hjälp!

Det värsta med att åka hem är helt klart när man ska åka ner igen. Blir alltid så sentimental och ledsen på ögat. Att jag lever det hårda livet som student är det inget tvivel om, det är banne mig sant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0