Händelserik Vecka

Måndag: Fortfarande förkyld, så ingen träning tyvärr. Pluggade på förmiddagen. Lunchdejt med Anna på stan och julklappsutbyte. Fick en fin bok! Gjorde stan och åt middag ute med Plingan. Fick ett mycket passande presentkort! Mer plugg och mys med Johan hemma på kvällen. Det blev en kanondag!

Tisdag: Lite plugg. Mys med Malin och Teo i nya huset. Hade köpt med mig en inflyttningspresent till henne och en julklapp till honom. Bjöds på god mat och massa prat. Middagsdejt med Maria i Birsta på nya tacostället. Lika trevligt som alltid! Bio med systrarna på kvällen. Vi såg New Moon, och jag älskade den!


Teo, Jensine och en chokladklubba att doppa i mjölk.

Onsdag: Försökte ägna mig åt fysiologin nästan hela dagen. Det gick sådär. Bjuden på middag hos ingifta syster Therese. Träffade henne, pappa, Monica, Stefan och Elin och deras lilla Amanda igen, det var mycket roligt! Bjöds på god mat, fönsterskottning, skratt och barnbus. Filmmys med Johan på kvällen.

Torsdag: Inledde dagen med lite träning; äntligen frisk tänkte jag. Fick avbryta efter 30 minuter; bitter och med smärta i bröstet. Blev sedan en mysig liten utflykt med sis. Åkte ner till farmor och farfars grav samt hälsade på kusin Annika, hennes Micke och deras Jensine. Middag hos mamma med Johan på kvällen.

 
Syster i kylan, graven och kyrkan. Vilken vacker vinterdag!

Fredag: Hittills mest plugg med systeryster. Kämpar på med ett tentaquizz över internet. 51 flervalsfrågor som ska vara 90% rätt för godkänt; det tar sig! Tog en promenadpaus i kylan med voffsing. Ikväll blir det kvalitetstid med Johan. Middag ute och en film skulle jag tro. Vill passa på att umgås, åker ner på söndag...


Älskade pluttis till hund, "Enzopenzo"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0