Den Hårda Vägen

Jisses vad jag är trött och seg nu. Fem timmars sömn är inte särskilt mycket, och det känns. Tog en promenad tidigare som skulle pigga upp mig, men den hade ingen större effekt. Trots det har jag inte latat mig. Har pluggat, tvättat, diskat och nyss snott ihop en linspaj i en långpanna. Planen är att den ska räcka hela veckan. Då slipper jag laga mat och sparar tid, energi och disk. Det kan behövas för kommande vecka ska jag tokplugga fysiologi, har tenta  nästa måndag. Därför blir det antagligen bloggtorka ett tag nu.

Helkväll Med Kusin


Ost- och vinväll med Linnéa. Vi hade massa prat att ta igen och några historier att gå igenom.
Vi ville prova ett nytt uteställe och lyckades hitta på Kalas. Gratis inträde innan halv elva. Perfa!
Blev en god drink och en tripp på dansgolvet, men som vi misstänkt var vi äldst på stället.
Därför gick vi vidare till favoriten Saluhallen. Bra musik, och även där en god drink.
Råkade ut för den galnaste raggningsrepliken någonsin dock; otrevligt!
Hamnade även av misstag mitt i ett födelsedagsfirande.
Självklart ställde man upp och sjöng med! Heh.

 

Kusin fick med sig tomten hem! Hah. Den är till dig sis! Och vilken kanonkväll det blev! Wow!


Känslosam


Längtar. Vill. Saknar. Avskyr. Hoppas. Kan. Måste. Älskar. Lider. Tror. Vet.


Torsdagens Sanning

Jag har förlöst ett hönsägg, cyklat i snömodd, dissikerat en höna, tränat med sis, lärt mig mer om strutsar, ätit gröt, klämt på en blivande äggula, ringt ett viktigt samtal, lärt mig om fjäderfänas reproduktionsmetoder och pluggat histologi. En vanlig dag i en blivande husdjursagronoms liv. Hah.

I Skolans Tecken

Spenderar dagarna med att plugga histologi och fysiologi, längta hem, träna, äta och cykla. Kul liv! Not. Första tentan är nu på måndag och den andra stora sluttentan två veckor senare. Håll gärna tummarna för mig, för det lär jag behöva. Nu mer än någonsin önskar jag att jag hade ett bättre läshuvud och inte behövde upprepa allt flera gånger innan det till slut förhoppningsvis fastnar... På återseende!

400 Fantastiska Svar?

Hittat ett spel som jag bara måste köpa till mig själv, om ingen ger mig det såklart.
Innehåller massa frågor att ställa till sina vänner, som man aldrig skulle komma på själv.
Snacka om att lära känna varandra på ett uppfriskande och nytt sätt. Hah. Perfa helt enkelt!

Helgen Och Hemresa

Så har det blivit söndag och jag sitter på tåget påväg ner till Uppsala igen. Känns riktigt trist, har en klump i halsen som inte vill försvinna. Hua! Det värsta är nog att jag vet att jag troligtvis inte kommer att träffa Johan förrän om en månad igen. Det gör ont! Lovet har iallafall varit lyckat även om jag trots fullbokade dagar inte riktigt lyckats hinna med allt som jag velat göra. Skolan har dock tagit stryk, så nu blir det några veckor av hårdplugg som gäller. Känns inte speciellt lockande, så det är ju tur det är en rolig kurs vi läser nu.

I fredags blev det middag ute på Jop´s med min älskling och filmmys. Mycket bra val! På lördagen hade Johan skoterutbildnig hela dagen så jag var hemma och pluggade, tog en löprunda och träffade pappa, Monica och Therese för en sen lunch på stan. På kvällen gjorde jag och J mat hemma hos honom, drack ett glas rött och såg ännu en film. Kvalitetstid på hög nivå! Idag har jag inte hunnit med nåt alls känns det som. Sa hej då till mamma och Enzo imorse och blev eskorterad till tågstationen av J. Mycket välbehövd hjälp!

Det värsta med att åka hem är helt klart när man ska åka ner igen. Blir alltid så sentimental och ledsen på ögat. Att jag lever det hårda livet som student är det inget tvivel om, det är banne mig sant!

Händelserik Vecka

Måndag: Fortfarande förkyld, så ingen träning tyvärr. Pluggade på förmiddagen. Lunchdejt med Anna på stan och julklappsutbyte. Fick en fin bok! Gjorde stan och åt middag ute med Plingan. Fick ett mycket passande presentkort! Mer plugg och mys med Johan hemma på kvällen. Det blev en kanondag!

Tisdag: Lite plugg. Mys med Malin och Teo i nya huset. Hade köpt med mig en inflyttningspresent till henne och en julklapp till honom. Bjöds på god mat och massa prat. Middagsdejt med Maria i Birsta på nya tacostället. Lika trevligt som alltid! Bio med systrarna på kvällen. Vi såg New Moon, och jag älskade den!


Teo, Jensine och en chokladklubba att doppa i mjölk.

Onsdag: Försökte ägna mig åt fysiologin nästan hela dagen. Det gick sådär. Bjuden på middag hos ingifta syster Therese. Träffade henne, pappa, Monica, Stefan och Elin och deras lilla Amanda igen, det var mycket roligt! Bjöds på god mat, fönsterskottning, skratt och barnbus. Filmmys med Johan på kvällen.

Torsdag: Inledde dagen med lite träning; äntligen frisk tänkte jag. Fick avbryta efter 30 minuter; bitter och med smärta i bröstet. Blev sedan en mysig liten utflykt med sis. Åkte ner till farmor och farfars grav samt hälsade på kusin Annika, hennes Micke och deras Jensine. Middag hos mamma med Johan på kvällen.

 
Syster i kylan, graven och kyrkan. Vilken vacker vinterdag!

Fredag: Hittills mest plugg med systeryster. Kämpar på med ett tentaquizz över internet. 51 flervalsfrågor som ska vara 90% rätt för godkänt; det tar sig! Tog en promenadpaus i kylan med voffsing. Ikväll blir det kvalitetstid med Johan. Middag ute och en film skulle jag tro. Vill passa på att umgås, åker ner på söndag...


Älskade pluttis till hund, "Enzopenzo"!

Lyckat BrudbesökVilka skrattsalvor, sånger och galenskaper! Mysig roadtrip till Paradiset,
mormor och morfar och mamma. Partajj, hästbesök, shopping och skitsnack.
Snörullning, bus, vurpor och promenader. Vi hann med en hel del på fyra heldagar.Lördagskvällens utgång blev inte riktigt som planerat. Ingen engelsktalande brud
släpptes på sin hångeljakt och alla "kunde inte" dansa. Hah. Men roligt hade vi.
Det var verkligen sjukt kul att ha er på besök brudar, kom hit snart igen!Sötast var dock mitt underbara kusinbarn Jensine som kom på besök.

Gott Nytt År!Tack alla för en mycket lyckad kväll!

RSS 2.0