Helgnytt

Började sådär med en dubbelt så lång resa. Bilolyckor och snökaos var orsaken. Skönt att vi inte drabbades av några allvarliga missöden iallafall. När jag efter mycket om och men äntligen anlände vankades det tacos, karra och soffhäng. Med andra ord, fredagsmys med älsklingen! Lite OS blev det allt också, och Dexter.

 

 

På lördagen tog jag en mysig, men kylig, promenad med mamma, Enzo och Johan. Vi köpte med oss fika och gick med till J för att avnjuta det i lugn och ro. Johans mamma Lena och hennes Göte tittade också förbi en sväng för att hälsa på sötisen våran.  Hon är tokig i hundar och tro mig, Enzo var galen i henne också. Hehe.


 

Kvällen spenderades återigen hemma i lugn och ro. Skönt att få lite kvalitetstid!  På söndagen hann jag inte med så mycket, men träffade iallafall underbara Emma och hennes Amber en sväng. Alltid lika trevligt! Jisses vad Amber hade vuxit på sig. Såg henne senast i somras och då var hon bara en liten valpplutt

 

 

Inför hemresan hade jag samma ångest som alltid. Tror det här med distans är jobbigare för mig än jag vågar erkänna. Undviker att känna efter och tänka på det, vilket inte alls är likt mig. Tur det inte är för evigt. Skulle vara underbart att vakna varje dag med J vid min sida. En dröm som går i uppfyllelse snart hoppas jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0