Hjälp!

Jag behöver råd! Ska jag vaccinera mig?

För jag vill verkligen inte smitta andra; tänker då främst på alla små bebisar i min närhet. Vad tar jag då för risker om jag gör det? Kanske finns det någon dold defekt som kommer att drabba mig senare i livet? Riskerar ju att bli rejält sjuk om jag låter bli och sedan blir smittad. Hur länge blir jag då borta i skolan? Måste jag gå om kursen om jag missar för mycket? Vad blir det av jullovet om jag ligger till sängs då?

Inte lätt det här! Dela gärna med er till mig om hur ni tänker och hur ni ska göra.

Tentaveckor

Nu blir det bloggtorka här ett tag framöver. Jag har två skriftliga och en praktisk tenta inom loppet av en vecka och känner mig långt ifrån redo. Måste verkligen tokplugga! Är inte i fas överhuvudtaget förresten. Både fysiskt och psykiskt. Tycker synd om mina vänner som får stå ut med mitt trista humör. Orkar inte vara så social som jag egentligen vill och brukar. Känner inte igen mig själv. Kanske är det höstvädrets fel? Eller min ständiga hemlängtan? Eller mina krämpor? Eller skolstressen? Eller jobbångesten? Eller allt tillsammans? Hoppas det vänder snart bara.

Följ mig på www.twitter.com/EmiliaWallberg så länge.  Där uppdaterar jag lite mer.

Rockfest Och Kajas


Vilken härlig helg det blev!En galen fest. Ett mysigt födelsedagskalas. En underbar pojkvän.
Jag längtar redan tillbaka. Massor. Men så är det alltid.
Nästa på schemat; tentaplugg gånger två!

Bokat Och Klart!

Nu är hemresan nära! Imorgon efter skolan åker jag och sis till nordligare breddgrader igen. Mormor fyller 75 år och har ingen aning om att vi kommer. Jisses vad svårt det har varit att hålla det hemligt för henne! Hua. Skulle inte förvåna mig om hon känner det på sig i vilket fall. Svårt att lura någon man pratar med om allt.

Hursomhelst, tanken är att vi ska överraska henne på fredagsmorgonen med tårta och en sång. Sedan är det kalajs på lördag hos en av mina mostrar. Då kommer även vårt älskade kusinbarn; Jensine. Som jag längtar! Ska såklart även umgås en hel del med min Johan i helgen och det ser jag också fram emot, väldigt mycket!

En Rockfest planeras också på fredagskvällen med utklädning, hyrd lokal och seriöst tema all night long. Det blir både roligt och spännande. Jag ska vara rock-groupie eller nåt i den stilen. Hah. Ska även försöka hinna plugga en hel del dessa dagar; tentorna närmar sig med stormsteg!  Endast fyra dagar mellan dom också.Ha nu en trevlig helg, för det ska jag!

Slektfest Och Vinpimpling

Vinprovarkväll med ost och kex. Släpp på Veterinärkåren.
Det blev en mycket lyckad kväll! Massa surr, skratt och bekännelser.
Slog mig åter igen att jag verkligen har hittat underbara vänner härnere!
Blev en ganska tidig kväll för mig. Jobbade öppning till stängning idag. Hualigen.

Helg Igen

Tiden går väldigt fort nu. Fredag igen. Blir skola för hela slanten idag. Ska även till ortopeden som kanske kan hjälpa mig att blir frisk i mitt sjuka knä. Hoppas! Imorn ska jag också försöka plugga, ta igen lite så att säga. På kvällen ska jag och brudarna ha vinprovning, äta ost och kex och snacka massa skit. Det bär det nog av på Slektfestsläpp på veterinärkåren efteråt. Kul! Söndagen består av jobb hela dagen och mys med sis på kvällen. Det blir en häktisk helg!


Och nästa torsdag åker jag hem! :D


Kronisk Trötthet

Kanske har det drabbat mig? Möjligt, men isåfall självförvållat. Jobbade ju hela helgen och idag har jag gått i skolan på förmiddagen och jobbat hela eftermiddagen till stängning. Ingen rast och ingen ro. Puh! Sjukt trött i ben, fötter och skalle nu. Har inte lyckats plugga en endaste liten stund ikväll, vilket jag har lite ångest över, men jag orkar verkligen inte. Får ta igen det en annan dag. Kikar lite på Hollywoodfruar istället. Underhållande som få. Skulle inte ha något emot deras pengar. Men deras liv? Nej tack!

Resten av veckan ska jag: plugga, träna, jobba och försöka fokusera på allt annat än att längta heeem. Usch.

Extra Cash

Helgen består av jobb. Så lite stressad över att inte hinna plugga.
Men kanon när pengarna rullar in lagomt till jul. Blir finnemang!
Får väl försöka studera in på kvällskvisten istället. Kul! Not.

RSS 2.0