Vardagslunk Och Planering

Så var det fredag och helg igen. Tiden går fort som jag så många gånger sagt. Har försökt plugga alla dagar hittills denna vecka, men trots det tycker jag inte att jag har hunnit med nästan någonting. Det är alltid massa andra saker som kommer upp som jag ska hinna med och då springer timmarna iväg. Har kommit igång med träningen ordentligt iallafall, vilket är skönt. Springer och kör styrke och skakar rumpa till Zumba hemma på vardagsrumsgolvet. Har inte skaffat något nytt gymkort än, tänkte jag skulle vänta med det tills efter sommaren. Bäst så!

Kommande dagar ska vi flyttpacka lite smått. Lina har fått sommarjobb som startar redan måndagen efter sista tentan, vilket innebär att hela veckan som vi skulle packat på går bort. Så för att hinna med måste vi börja nu. Målet är att vi trots detta ska lyckas genomföra en weekend till Göteborg för att hälsa på Erika. Hoppas hoppas hoppas det går! Jag har inte varit där sen vi var på klassresa i grundskolan, så känner att det är på tiden. Plus att Erika flyttar tillbaka hit efter sommaren (yey!) och då vore det nice om man hunnit kika hur hon har haft det. Hehe.

Vi ska även fixa och dona inför morgondagens Husdjursfest. Det är min klass som anordnar den i år, vilket betyder att det kommer bli succé! Sådeså! Vi fixar en trerätters middag med diverse drycker. Efteråt är det släpp på kåren för samtliga program. Det blir nog också kul. Temat för oss är Djuriskt. Kan ju tolkas på många olika sätt...men jag tror jag gör det lätt för mig och har samma utstyrsel som i fjällen; det vill säga leopard. Söndagen ska jag ägna åt skolan är det tänkt. Hoppas jag är pigg nog för det, för tro mig, det behövs verkligen ett ryck. Skärpning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0