Hittade Lite Motivation

Kan inte direkt påstå att jag har fått tillbaka blogglusten, men jag gör ett försök. Var ju några tappra själar som tyckte att jag skulle fortsätta. Hehe. Just nu sitter jag här och är jag lite nostalgisk. Jag längtar tillbaka till helgen som varit, och framför allt lördagen då jag fick vara tillsammans med min älskling! Vi spatserade runt på stan på dagen och på kvällen gjorde vi hemmagjord pizza och myste i soffan. Underbart! Såg även filmen The Fourth Kind. Den var lite läskigare än jag trodde och jag måste erkänna att jag blundade/slumrade till en hel del. När något baseras på verkliga händelser, som dessutom innefattar att människor blir galna, så blir jag vettskrämd...

Igår söndag var det dax för "Sjöslaget" mellan Uppsala och Ultuna studentkår. Det var roligt att titta på, sådär lagomt galet och studentlikt. Kastades gröt och surströmming så det stod härliga till. Behöver jag säga mer? Ja, att Jyns, det vill säga min skola, vann. Yey! Efteråt köpte jag, Johan, Lina och våra brudar glass och satte oss i solen vid ån. Äntligen är våren påväg på riktigt, även om luften fortfarande är ganska kylig. På eftermiddagen var det dax att ta farväl av min Johan igen. Söndagar som dessa är alltid fyllda av separationsångest. Lyckligtvis är det bara en månad kvar till sluttentan och sen är det sommarlov. Då får vi rå om varandra mycket!

Appopå rå om varandra. Tanken efter sommaren är ju att Johan ska flytta ner. Jippie!!! Hoppas bara han hittar ett jobb. Och att vi sedan får tag på en lägenhet. Jag och sis blir alltså särbos igen, haha. Vi flyttar i mitten på juni. Än så länge har jag inget eget place, och i värsta fall får jag bo med henne ett tag till. Lägenheten är lite mindre, men det ska nog gå bra när man vet att det bara är för en kort period. Dessutom ligger den alldeles vid skolan, lyxigt värre att slippa cykla en timme om dagen i ständig motvind. Det är en jädrans blåshåla till stad det här ska ni veta. Hua. Hursomhelst så längtar jag som en galning till att bli sambo med min älskling. Me like!

Det här går inte! Jag måste plugga. Märkte att det i jämförelse med skolan var roligare att skriva här. Hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0