Tankar Just Nu

Nu är jag less på snön! Jag vill ha vår och bara vägar som man kan cykla på normalt. Igår kom ännu en snöstorm med allt vad det innebär. Lina och jag cyklade till skolan, men blev tvungen att ta bussen hem igen. Därför fick vi även åka buss till skolan nu imorse. Det känns inte alls kul att lägga pengar på det! Trots att jag ibland klagar på att det är jobbigt att cykla tycker jag trots allt bäst om att göra det, i jämförelse med buss alltså. Man får rensa skallen, frisk luft och motion i ett. Mycket praktiskt!

Min huvudvärk sedan igår vill inte ge med sig. Tog en löprunda och en värktablett på kvällen och då gick den nästan över, men nu idag är den tillbaka igen. Kanske beror på att jag inte sover tillräckligt? Är så många program jag vill se på tv nu, vilket gör att det blir sena kvällar. Måste ju passa på så länge det är lugnt i skolan, för sen blir det slut på det roliga. Då är det bara Grey´s Anatomy, som för övrigt har säsongspremiär imorn, som det är okej att lägga tid på. Annars blir det plugg som gäller.

Igår och idag har vi haft projektredovisningar. Min grupp hade allt igår, så idag har vi bara lyssnat. Efter skolan ska jag, Jonna och Carro ta en fika på stan. Det blir mysigt! Länge sen jag gjorde nåt sånt. Ska göra några ärenden också hade jag tänkt. Min Johan fyller 25 år nästa vecka, så måste hitta något riktigt fint till honom såklart. Svårt, men roligt. Har vi blivit så gamla? Haha. Kan inte fatta att jag snart fyller 24 år! Det som är skönt är att med åldern kommer visdom, det säger dom som vet. Hehe.

Ikväll ska jag även fortsätta min sommarjobbsjakt. Har sökt på IKEA, Länsstyrelsen och LRF hittills. Ikväll ska jag kolla upp Milko och eventuellt något mer ställe. Jag vill helst jobba i Sundsvall, och givetvis vore det jätteroligt om jag fick vara på min gamla arbetsplats. Problemet är bara att jag borde söka mig till ett ställe som är mer inriktat på min utbildning. Så vi får se hur det blir. Det är nog lättare att få något studiebaserat jobb efter min kandidatexamen nästa år istället. Ska plugga i fem år, så jag hinner nog.    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0