Lugnt Veckoslut

Idag har jag varit flitig! Har handlat, städat, tvättat och tränat. Behövde inte åka till skolan idag, så jag har hunnit med allt redan nu. Lina var snäll och plockade upp resterande projektarbeten på skolan till mig, som jag ska läsa i helgen.  Ikväll blir jag bara hemma. Minns inte när jag hade en lugn fredagskväll i min egen soffa sist, så det blir skönt. Men jag måste erkänna att det rycker lite i dansnerverna. Hehe. Och att jag mycket hellre hade spenderat helgen någon annanstans, exempelvis i Åre. Johan är där med grabbarna. Eller nåt.

Imorgon ska jag och sis gå på årets spex på skolan. Det blir både spännande och roligt! Ska söka sommarjobb, kika efter stipendier och plugga lite på dagen också. Blir även en löprunda. Sprang första gången på två veckor igår eftersom att jag har varit förkyld. Skönt att komma igång igen! På söndag har jag ännu inga planer, men jag gissar på att jag inte kommer blir syssolös. Måste förbereda inför måndagens projektredovisning då iallafall. Tycker inte direkt att det är kul att stå inför 60 pers och prata. Jobbigt!

Till veckan börjar skolslitet på riktigt igen då vi startar en ny kurs. Jag har haft det oförskämt bra några veckor nu. Välbehövd återhämtning ska ni veta! Fick reda på goda nyheter i veckan också, att jag får ett långt påsklov i år, utan tenta direkt efter. Skööönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0