Alla Hjärtans Dag

Spenderades till att börja med på jobbet. Det blev en mycket lyckad, men häktisk dag. När jag äntligen kom hem hade syster fixat mys med massa gottigott, tända ljus och paket. Allt enligt överenskommelse. Vi hade bestämt att vi skulle fira singellivet. Inte fy skam det heller faktiskt, att vara ensam menar jag, även om jag saknar en mans kropp då och då. Heh.

Hursomhelst, först tittade vi på en riktigt B-rulle som var sådär lagom lättsam och kass. Sedan blev det Melodifestivalen. Jag är inte något stort fan av den precis, men vad gör man inte för sin syster. Verkligen skämmigt hur dåliga vissa bidrag var. För att inte tala om kläderna! Hur tänker folk undrar jag? Gaaah! Jaja, vi fick oss ett och annat gott skratt iallafall.

Trots påtryckningar från olika håll angående utgång så stannade vi alltså hemma. Det är jag glad för eftersom att jag har jobbat idag igen. Dem behövde folk och självklart ställde jag upp. Lidande blev därför skolan, men det får jag väl försöka ta igen till veckan. Helst innan hemresan; planerar att njuta av att bara vara med familjen och vänner då. Längtar!

   

Ska det vara, så ska det vara! Fick en liten chokladask,
som ni kan se bevis på i jämförelse med dumlen.
Måste upplysa om att allt inte gick ner samma kväll,
vi har fortfarande kvar ett litet gottigottförråd...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0